Spring in colours  

Spring in colours

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

  • Momentul din zi pentru livrare

  •  
  • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Detaliile produsului
In Extremul orient crinii galbeni sunt numiti ''floarea gloriei'' datorita formei lor asemanatoare cu cea a unui sceptru, de asemenea crinii galbeni au devenit simbolul regalitatii semnificand perfectiunea. Noi am creat acest minunat buchet compus din 3 cupe de crin galbeni si frumos armonizat cu 4 trandafiri roz special pentru orice ocazie, atat pentru zilele importante din viata dumneavoastra cat si pentru a face o mare surpriza unei persoane dragi. Comanda acum acest buchet doar prin floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro si vei avea parte de o livrare prompta si cele mai proaspete flori.

 *Imaginea este cu titlu de prezentare si nu contine vaza , aceasta poate fi achizitionata din sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru .
 

Pret: 105.00 Lei  ( € 25.20 )

 

 

+40763250666  • PayPal
 
Copyright 2010-2021 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA