Primavara a sosit!  

Primavara a sosit!

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

  • Momentul din zi pentru livrare

  •  
  • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Detaliile produsului
Această combinaţie intre roz si mov Óncălzeste orice inima , aducand aminte de sfarsitul ierni, lalele si irisul prevestesc primavara.

Florari nostri au compus acest minunat buchet din 10 lalele roz si 11 irisi special pentru a incalzi sufletul persoanei dragi si pentru ai spune ca primavara este chiar dupa colt.

Comanda acum acest buchet prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce.

*Imaginea este cu titlu de prezentare si nu contine vaza , aceasta poate fi achizitionata din categoria "Cadouri" a site-ului nostru .
**Nuanta florilor poate sa difere in functie de stocul disponibil ( ex: roz mai deschis , roz mai inchis )
 

Pret: 211.00 Lei  ( € 50.64 )

 

 

+40763250666  • PayPal
 
Copyright © 2010-2022 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA