PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Prima data aici?

Zona ajutor clienti Flori la Cluj.ro - Florarie online

  • PayPal

Ce ar trebui sa stii despre floraria online Flori la Cluj.ro ?Esti prima data la floraria online Flori la Cluj.ro? Iti multumim. Pentru a-ti face vizita mai frumoasa, am scris mai jos cateva randuri despre ce ar trebui sa stii despre floraria online Flori la Cluj.ro.

Comanzi 24 de ore pe zi
la Flori la Cluj.ro comanzi online 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, inclusiv in timpul sarbatorilor legale. Flori la Cluj.ro nu este inchisa niciodata.

Comenzi telefonice
comenzile telefonice la Flori la Cluj.ro le puteti face de Luni pana Sambata intre orele 09:00 si 20:00 doar pentru comenzile cu plata prin transfer bancar.


Exista o limita minima  acomenzi
floraria online Flori la Cluj.ro are o limita minima a comenzii de 40,00 Lei.


Modalitatile de plata
plata buchetului de flori se poate face online folosind un Card de credit sau debit, un cont PayPal sau prin Transfer Bancar.


Costul transportului
livrarea buchetului de flori este 10,00 Lei pentru Cluj (TVA inclus) si va fi facuta in maxim 4:00 ore , in functie de complexitatea buchetului de flori ales si distanta de livrare.

Comenzile de peste 150,00 Lei beneficiaza de transport gratuit!


Suport Telefonic
floraria Flori la Cluj.ro iti acorda suport telefonic de Luni pana Sambata intre 09:00 si 20:00. Sunati-ne si intrebati-ne la numarul de telefon: 0763 250 666


Abonatilor le trimitem noutati
la floraria Flori la Cluj.ro ai reduceri si oferte temporare si de scurta durata oferite abonatilor la newsletter.


Toate produsele noastre sunt in stoc
Daca acestea lipsesc accidental, floraria Flori la Cluj.ro are o politica de substitutie prin care, pentru a nu pierde ocazia cu care faceti cadouri, putem inlocui unele flori, nuanta sau culoarea florilor, dar nu la o calitate inferioara celor comandate de catre dvs. si fara a altera in vreun fel calitatea si mesajul cadoului comandat.

Copyright 2010-2019 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA