PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Politica de returnare

Zona ajutor clienti Flori la Cluj.ro - Florarie online

  • PayPal
Inlocuirea produselor ce au ajuns īn conditii Ideale


Īn cazul articolelor perisabile, cererea de īnlocuire trebuie să fie depusă īn termen de 24 de ore de la primirea produslui. Nu există taxe suplimentare de transport pentru livrarea de produse ce urmeaza a fi īnlocuire.

Rambursare / garantia returnarii banilor (Dacă nu se livreaza la data solicitata)

Vom rambursa īn īntregime costul comenzii dvs, dacă livrarea nu se face la data si ziua solicitat in comanda.Va rugam sa plasati comanda cu cel puţin 24 de ore īnainte de livrare. Plasarea mai tarzie de 24 a comenzii nu include rambursarea in cazul unei solicitari de anulare a comenzii.


Rambursarea impotriva non-livrare (livrare prin curier)

Pentru livrarea de bunuri, prin curierat, partenerii nostri vor īncerca livrarea produselor si buchetelor de flori de două ori. In cazul in care livrare nu s-a putut efectua īn toate cele două īncercări, ca urmare a destinatarului indisponibil, adresa inexacta, etc, nu se vor face restituiri.


Rambursarea la anulara comenzilor

Rambursarea costurilor in cazul comenzilor anulate se va face doar daca solicitarea de anulare a unei comenzi platite vine mai devreme de 4 ore de momentul de livrare a produselor.

Restituire partiala

Īn cazul livrarilor de mai multe produse, pentru cazurile īn care livrarea nu se face pentru anumite produse, se vor rambursa doar costurile pentru produsele nelivrate.

Va multumim
Conducerea Flori la Cluj.ro
Copyright © 2010-2019 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA