Lalele rosii  

Lalele rosii

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

  • Momentul din zi pentru livrare

  •  
  • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Detaliile produsului
Rosu este privit ca o culoare pasionala, vibranta si calda , de aceea lalele rosii sunt flori care tind spre perfectiune si semnifica generozitatea si dragostea persoanei care le daruieste.

Floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro a creat acest minunat buchet din 15 lalele rosii pentru a te ajuta sa iti exprimi gandurile bune in cele mai frumoase moduri.

Daca iti doresti ca surpriza ta sa fie completa poti adauga langa acest buchet un ursulet dragalas de plus si o cutie de prafine sau bomboane de ciocolata , toate acestea le gasiti in sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru.


*Imaginea este cu titlu de prezentare si nu contine vaza, aceasta o puteti achizitiona din sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru.
 

Pret: 148.00 Lei  ( € 35.52 )

 

 

+40763250666  • PayPal
 
Copyright 2010-2022 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA