Just Pink  

Just Pink

 

Availability

In stock

Choose quantity

Choose size

 • Time of day for delivery

 •  
 • Day to deliver

price: 5.00 Lei
 
Buy this product along with:
 
Product details
The flowers bouquet is made from 11 pink roses, elegance and gentility.
Express your feelings to your lovely person and send this pink roses bouquet through the online florist from Cluj, Flowers in Cluj.ro.
 

Price: 137.00 Lei  ( € 32.88 )

 

 

+40763250666
 • Feminine Pink 

  170.00 Lei ( € 40.80 )
  Rozul este o “specie” de rosu dar datorita multiplelor asocieri de culoare (la rosu) care pot duce la culoarea roz se delimiteaza ca o culoare distincta asemenea auriului si argintiului. Roz este culoarea sanatatii si este asociat si cu feminitatea, prospetimea, primavara, jocurile dragostei, afectiunea, gentiletea. De asemenea se considera ca alunga starile negative si calmeaza, cei care plac culoarea roz devenind asemenea ei, persoane placute, gata de a face tot posibilul pentru liniste, gratie si beatitudine. In plus gasesc intotdeauna resursele necesare de a vedea lumea intr-o aura pozitiva sau, cel putin, de a zambi macar pentru a nu plictisi pe cei din jur, mai ales pe cei care nu ii cunosc. Acest buchet de flori rafina, compus din 5 trandafiri, 5 garoafe si 7 alstrooemerii toate fiind de culoarea roz, ceea ce face din acest buchet, unul special pentru ati dovedi sentimentele. Trimite acest rafinat buchet roz doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce. Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza, aceasta putand fi achizitiomata separat de pe site-ul nostru Flori la Cluj.ro
 •  
 • Pink and Green 

  208.00 Lei ( € 49.92 )
  Buchet de flori alcatuit din 9 trandafiri si 10 garoafe roz, o bucurie pentru cea care il va primi. Florile ne permit in general sa ne exprimam sentimentele; garoafele semnifica fidelitate fara sfarsit iar trandafirii roz - iertare si prietenie... Buchetul de flori reprezinta o combinatie superba de culoare, intre verdele frunzelor si rozul garoafelor si trandafirilor ce rasar printre frunze...aceste flori vor fi departe de aduce vreun ghinion...ci, cu siguranta, fericire si incantare. Bucuria si delicatetea garoafelor si a trandafirilor va fi transmisa cu siguranta persoanei care le va primi. Floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro te ajuta sa creezi un moment special persoanei iubite si trimite acest superb buchet de garoafe si trandafiri alaturi de un mesaj si un cadou dulce.
 •   • PayPal
 
Copyright © 2010-2019 Flori la Cluj.ro - Fresh flowers and gifts with delivery in same day in Cluj Napoca and Timisoara.

SC Smart Delivery SRL is notified like personal data operator to  ANSPDCP
with Nr.18996 ANPC.

We deliver flowers in Cluj Napoca and Timisoara within 2 hours after you're payment confirmation directly from our workshop.In contrast to other online florists from Cluj Napoca and Timisoara, we do not use intermediaries. If you want to send flowers in others locality from Cluj and Timis country you can required this and we delivery you're flowers surcharge.Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA