Telefonati-ne la: +40763250666
  


Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA » EVENIMENTE » Flori de Aniversare » Inimioara din Trandafiri


Inimioara din Trandafiri  

Inimioara din Trandafiri


O legenda greceasca spune ca trandafirul ar fi fost destinat sa fie, inca de la nastere, cea mai frumoasa floare. Zeita florilor, Chloris, a creat trandafirul din trupul unei nimfe moarte, foarte draga ei, si a vrut ca noua floare sa nu aiba pereche pe lume.
De aceea, i-a convocat pe ceilalti zei ca fiecare sa-i daruiasca cate ceva din atributele lor: Dyonissos i-a daruit parfumul ametitor, Cele 3 Gratii i-au dat stralucirea, veselia si farmecul, Zephyr, vantul de primavara, a dat la o parte norii pentru ca Apollo sa lumineze si sa-l infloreasca. La urma, Ares, zeul razboiului, i-a dat in dar spinii, pentru ca floarea sa isi poata apara frumusetea.

Trandafirul, ca floare a dragostei, trebuia sa fie asociata si Afroditei. Unele povesti spun ca trandafirul a aparut odata cu zeita frumusetii, din spuma marii, inconjurand-o ca o ghirlanda.

Alte legende spun ca trandafirul s-ar fi nascut dintr-un suras al lui Cupidon, iar spinii ar fi, de fapt, sageti metamorfozate ale zeului-copil.

Pentru a te ajuta sa ii dovedesti dragostea si sa ii spui "Te Iubesc!" , noi am creat acest buchet de 17 miniroze rosii, albi si roz, asezate in forma de inima, special pentru a surprinde placut persoana iubita, si pentru a-ti dovedi sentimentele.

Trimite acest iubitor buchet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce.

 
Cod produs SKU16494
Pret: 299.00 Lei (€ 71.76)
 
 

Copyright 2010-2022 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.