Gerbere Multicolore  

Gerbere Multicolore

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
In limbajul florilor, gerbera semnifica in primul rand inocenta si puritate, dar si bucurie, voiosie, date de varietatea culorilor. Un buchet asortat de gerbera poate sa va revigoreze si sa salveze o zi proasta prin prospetime si colorit.
Noi am creat buchet indraznet si vesel, compus din 13 gerbere multicolore(rosii, galbene, roz), care face impresie si care transmite un mesaj simplu : fii vesel.
Trimite acest vesel buchet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce.


Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza, aceasta putand fi achizitionata de pe site-ul nostru Flori la Cluj.ro
 

Pret: 120.00 Lei  ( € 28.80 )

 

 

+40763250666
 • 19 Gerbere Multicolore 

  165.00 Lei ( € 39.60 )
  Rasfata-ti iubita cu un colorat buchet de gerbere, aducand primavara in sufletul ei. Aceste buchet este format din 19 gerbere roz, rosii, galbene si portocalii, perfecte pentru a fura un zambet persoanei dragi. Trimite aceste colorat buchet de gerbere, prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, putand fi insotit de un mesaj si un cadou dulce.
 •  
 • Gerbere Color 

  205.00 Lei ( € 49.20 )
  In limbajul florilor, gerbera semnifica in primul rand inocenta si puritate, dar si bucurie, voiosie, date de varietatea culorilor. Un buchet asortat de gerbera poate sa va revigoreze si sa salveze o zi proasta prin prospetime si colorit. Noi am creat buchet indraznet si vesel, compus din 25 gerbere multicolore, care face impresie si care transmite un mesaj simplu : fii vesel. Trimite acest vesel buchet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce.
 •   • PayPal
 
Copyright 2010-2022 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA