CALL US: +40763250666
  


Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA » EVENT » Happy Birthday! » Dragobete


Dragobete  

Dragobete


Dragobetele este o sărbătoare tradiţională românească originara din vremea dacilor şi este sărbătorita în 24 februarie. In mitologie, Dragobete era fiul lui Baba Dochia, care este personajul principal în mitul legat de sosirea primăverii şi sfârşitul iernii dure.
De asemea aceasta zi mai este cunoscuta ca "Ziua in care pasarile se logodesc". Aceasta semnificatie este data de munca pasarilor care incep constructia cuiburilor si aduna cat mai multe flori pentru viitorii puiuti.

Noi am alcatuit acest minunat buchet din 7 gerbere, 2 cupe de crini si floricele ornamentale, pentru a te ajuta sa sarbatoresti ziua Dragobetelui cu cat mai multa dragoste.

Comanda acest minunat buchet doar prin floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro , iar pentru ai oferi un cadou complet adauga langa buchetul tau un mesaj , o cutie cu praline de ciocolata , o vaza de sticla sau un ursulet de plus .

 
SKU SKU16589
Price: 101.00 Lei (€ 24.24)
 
 

Copyright © 2010-2022 Flori la Cluj.ro - Fresh flowers and gifts with delivery in same day in Cluj Napoca and Timisoara.