Dragobete  

Dragobete

 

Availability

In stock

Choose quantity

Choose size

  • Time of day for delivery

  •  
  • Day to deliver

price: 5.00 Lei
 
Product details
Dragobetele este o sărbătoare tradiţională românească originara din vremea dacilor şi este sărbătorita în 24 februarie. In mitologie, Dragobete era fiul lui Baba Dochia, care este personajul principal în mitul legat de sosirea primăverii şi sfârşitul iernii dure.
De asemea aceasta zi mai este cunoscuta ca "Ziua in care pasarile se logodesc". Aceasta semnificatie este data de munca pasarilor care incep constructia cuiburilor si aduna cat mai multe flori pentru viitorii puiuti.

Noi am alcatuit acest minunat buchet din 7 gerbere, 2 cupe de crini si floricele ornamentale, pentru a te ajuta sa sarbatoresti ziua Dragobetelui cu cat mai multa dragoste.

Comanda acest minunat buchet doar prin floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro , iar pentru ai oferi un cadou complet adauga langa buchetul tau un mesaj , o cutie cu praline de ciocolata , o vaza de sticla sau un ursulet de plus .
 

Price: 101.00 Lei  ( € 24.24 )

 

 

+40763250666  • PayPal
 
Copyright © 2010-2022 Flori la Cluj.ro - Fresh flowers and gifts with delivery in same day in Cluj Napoca and Timisoara.

Smart Delivery SRL is notified like personal data operator to  ANSPDCP with Nr.18996

Online Dispute Resolution    ANPC - SAL

We deliver flowers in Cluj Napoca and Timisoara within 2 hours after you're payment confirmation directly from our workshop.In contrast to other online florists from Cluj Napoca and Timisoara, we do not use intermediaries. If you want to send flowers in others locality from Cluj and Timis country you can required this and we delivery you're flowers surcharge.


 


Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA