Dragobete  

Dragobete

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

  • Momentul din zi pentru livrare

  •  
  • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Detaliile produsului
Dragobetele este o sărbătoare tradiţională românească originara din vremea dacilor şi este sărbătorita în 24 februarie. In mitologie, Dragobete era fiul lui Baba Dochia, care este personajul principal în mitul legat de sosirea primăverii şi sfârşitul iernii dure.
De asemea aceasta zi mai este cunoscuta ca "Ziua in care pasarile se logodesc". Aceasta semnificatie este data de munca pasarilor care incep constructia cuiburilor si aduna cat mai multe flori pentru viitorii puiuti.

Noi am alcatuit acest minunat buchet din 7 gerbere, 2 cupe de crini si floricele ornamentale, pentru a te ajuta sa sarbatoresti ziua Dragobetelui cu cat mai multa dragoste.

Comanda acest minunat buchet doar prin floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro , iar pentru ai oferi un cadou complet adauga langa buchetul tau un mesaj , o cutie cu praline de ciocolata , o vaza de sticla sau un ursulet de plus .
 

Pret: 101.00 Lei  ( € 24.24 )

 

 

+40763250666  • PayPal
 
Copyright © 2010-2022 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA