PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Despre livrare

Zona ajutor clienti Flori la Cluj.ro - Florarie online

  • PayPal
Unde si cand livram ?

Livrarea buchetelor de flori prin floraria online Flori la Cluj.ro se face in CLUJ-NAPOCA si TIMISOARA sau la cerere si contra cost in judetul Cluj sau Timis, de Luni pana Duminica intre orele 08:00 si 21:00.

In functie de ora la care se efectueaza comanda si de adresa de destinatie, buchetul de flori sau cadoul  va ajunge intre 2 ore si 4 ore din momentul confirmarii platii.


Tarife de livrare  :

Livrarea buchetelor de flori in CLUJ-NAPOCA si TIMISOARA este GRATUITA .
Livrarea buchetelor de flori prin floraria online Flori la Cluj.ro se face in maxim 3 ore de la confirmarea platii comenzii; daca din cauze ce nu tin de floraria online Flori la Cluj.ro comanda de flori nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare timp de 48 de ore.
Daca in acest timp livrarea nu
a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat dupa 48 de ore, fara posibilitatea de returnare a platii.
Copyright 2010-2019 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA