PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Cum platesc?

Zona ajutor clienti Flori la Cluj.ro - Florarie online

  • PayPal
Cum platesc florile si buchetele de flori pe floraria online Flori la Cluj.ro?

1. Plata cu Cardul
In ultimul pas de comanda va rugam selectati "Plateste cu cardul" iar dupa ce apasati  Finalizeaza comanda  veti fi redirectionat catre site-ul www.mobilpay.ro afisandu-va formularul de plata pentru comanda dvs. La finalizarea platii va vom afisa factura proforma aferenta comenzii dvs. Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, JCB, Diners Club ...


2. Plata cu PayPal

Pentru plata cu PayPal este necesar sa aveti un cont PayPal. In ultimul pas de comanda va rugam selectati "plateste cu PayPal" iar dupa ce apasati  Finalizeaza comanda  veti fi redirectionat catre site-ul www.PayPal.com afisandu-va formularul de plata pentru comanda dvs. La finalizarea platii va vom afisa factura proforma aferenta comenzii dvs.


3. Plata prin Transfer Bancar

Conform datelor S.C. Smart Delivery S.R.L. din factura proforma emisa in emailul dvs. Va aducem la cunostinta ca pentru a putea onora comanda dvs. trebuie sa vedem plata in contul nostru, fapt care ar putea intarzia livrarea comenzii cu pana la 48 de ore in cazul platii dintr-o alta banca decat Raiffeisen Bank .


Livrarea buchetelor de flori prin floraria online Flori la Cluj.ro se face in maxim 3 ore de la confirmarea platii comenzii. Daca din cauze ce nu tin de floraria online Flori la Cluj.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare timp de 48 de ore. Daca in acest timp livrarea buchetelor de flori nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda de flori se anuleaza automat dupa 48 de ore, fara posibilitatea de returnare a platii.
Copyright 2010-2019 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA