Esti aici:»

Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA

»

PRODUSE

»

Crini

»

Crini si Trandafiri Rosi

 
Crini si Trandafiri Rosi  

Crini si Trandafiri Rosi

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Buchet de flori colorat in rosu si alb de crini si trandafiri, o placere vizuala si olfactiva...

Buchetul de flori este compus din 6 trandafiri rosii si 3 cupe de crini, frumos ornati.

Pentru a face o bucurie persoanelor dragi floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro te ajuta si trimite pentru tine acest superb buchet de crini si trandafiri , ce poate fi insotit de un mesaj , o cutie cu praline de ciocolata , o vaza de sticla sau un ursulet dragalas de plus .

Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza , aceasta poate fi achizitionata din sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru .
 

Pret: 177.00 Lei  ( € 42.48 )

 

 

+40763250666
 • Puritate Colorata 

  220.00 Lei ( € 52.80 )
  Floarea de crin a fost dedicata zeitei Hera, sotia lui Zeus. Legenda spune ca dupa ce i s-a nascut fiul lui Hercules conceput cu muritoarea Alceme, Zeus si-a dorit ca acesta sa fie inzestrat cu divinitate intr-o mare masura. Pentru aceasta, dupa ce a adormit-o pe Hera, a adus copilul la sanul ei pentru a-l alapta. Atunci cand s-a trezit Hera, a aruncat cu oroare copilul de la san, iar o parte din lapte a tasnit de-a lungul cerurilor, formand Calea Lactee si cateva picaturi au cazut pe pamant , din acestea rasarind pentru intaia oara crinii. Noi am creat acest elegant buchet de 6 crini albi si 5 trandafiri roz, presarati cu floricele decorative precum stelele, special pentru a te ajuta sa faci o bucurie persoanei dragi. Trimite acest buchet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insostit de un mesaj si un cadou dulce.
 •  
 • Crini si Trandafiri Portocalii 

  140.00 Lei ( € 33.60 )
  Din florile Herei , adica crini , am compus acest aranjament din 6 trandafiri si 3 cupe de crin perfect pentru zeita din viata ta .
 •   • PayPal