Esti aici:»

Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA

»

PRODUSE

»

Crini

»

Crini si Trandafiri Portocalii

 
Crini si Trandafiri Portocalii  

Crini si Trandafiri Portocalii

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Din florile Herei , adica crini , am compus acest aranjament din 6 trandafiri si 3 cupe de crin perfect pentru zeita din viata ta .

Trimite acest buchet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insotit de un mesaj , o vaza de sticla , o cutie cu praline de ciocolata sau un ursulet de plus , toate acestea le gasiti in sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru .Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza, aceasta poate fi achizitionata din sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru .
 

Pret: 140.00 Lei  ( € 33.60 )

 

 

+40763250666
 • Cosulet cu Crini Aurii 

  165.00 Lei ( € 39.60 )
  5 crini sacrii invaluiti in verde crud al diverselor frunze ornamentale , asezati cu grija intr-un cosulet de nuiele .
 •  
 • Galben de Soare 

  208.00 Lei ( € 49.92 )
  Un mit hindus arata ca doi dintre marii zei s-ar fi certat odata pentru ca nu se puteau pune de acord cu privire la cea mai frumoasa floare din lume. Visnu prefera trandafirul, iar Brahma, care nu vazuse niciodata o asemenea floare, prefera lotusul. Cand Visnu i-a aratat pentru prima data un trandafir, rivalul sau a trebuit sa fie de acord ca nici floarea de lotus nu il putea intrece. Noi am creat acest minunat buchet de 13 trandafiri galbeni, perfecti pentru orice ocazie speciala, cat si pentru a lumina si aduce bucurie in sufletul persoanei dragi. Trimite acest elegant buchet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza, aceasta putand fi achizitionata de pe site-ul nostru Flori la Cluj.ro
 •   • PayPal