Esti aici:»

Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA

»

EVENIMENTE

»

Flori de La Multi Ani!

»

Cosulet cu Trandafirii Albi si Portocali

 
Cosulet cu Trandafirii Albi si Portocali  

Cosulet cu Trandafirii Albi si Portocali

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Detaliile produsului
Acest cosulet de flori, este alcatuit din 21 de trandafiri: trandafiri portocalii si trandafiri albi.


Cosuletul cu trandafiri este perfect pentru a face o surpiza placuta persoanei dragi, prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro si cu siguranta rezultatul va fi unul plin cu bucurie si zambete.

Cosuletul difera in functie de stocul disponibil.
 

Pret: 330.00 Lei  ( € 79.20 )

 

 

+40763250666
 • Cosulet cu Trandafirii Galbeni 

  285.00 Lei ( € 68.40 )
  Cosuletul de flori este alcatuit din 17 trandafiri galbeni, care va vor lumina si vor aduce bucurie in inimi. Trandafiri galbeni simbolizeaza bogatie si succes... Acest frumos cosulet cu trandafiri galbeni poate fi un cadou frumos, indiferent de eveniment; trimite-l persoanei dragi prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro. Cosuletul poate diferi in functie de stocul disponibil.
 •  
 • Cosulet cu 17 Trandafiri  

  280.00 Lei ( € 67.20 )
  Cosuletul cu 17 trandafiri colorati in culorile primaverii, ii vor aduce multe zambet si un strop de soare persoani dragi. Intotdeauna florile daruite din inima, persoanei dragi vor aduce numai sentimente placute, trimite acest superb cosulet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce. Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 •  
 • Cosuletul Viselor 

  299.00 Lei ( € 71.76 )
  Trandafirii sunt florile cu cea mai mare incarcatura emotionala, cu mirosul cel mai puternic si placut, capabili de a transmite sentimente ce nu pot fi descrise prin intermediul cuvintelor. Toate aceste caracteristici le-au adus, pe merit, titlul de "Floarea Regina". Nici o alta floare nu transmite la fel de bine ca trandafirii sentimente puternice precum cel de iubire pura, gelozie sau iubire pasionala. Cosuletul impletit de nuiele, din care rasar 17 trandafiri galbeni, albi si roz, este perfect pentru a face o surpriza persoanei dragi. Trimite acest minunat cosulet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce. Cosuletul difera in functie de stocul disponibil.
 •   • PayPal