Cosulet cu Crini Aurii  

Cosulet cu Crini Aurii

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Potrivit crestinismului, crinii au aparut pe pamant din lacrimile de regret ale Evei cand aceasta a parasit gradina Edenului. De-a lungul istoriei crinii au fost apreciati in diferite moduri. Ei erau venerati in Creta ca simbol sacru al zeitei supreme locale. Grecii au preluat si ei aceste flori si astfel au devenit florile Herei, zeita caminului si in aceasta calitate au intrat in cadrul ceremoniilor de casatorie.

Acest cosulet este format din 5 crini portocalii, invaluiti de verdele frunzelor, vor aduce bucurie persoanei iubite, trimite acest minunat cosulet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insotit de un mesaj , o cutie cu praline de ciocolata sau un ursulet de plus , toate acestea le gasiti in sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru .


*Imaginea este cu titlu de prezentare , cosul poate sa difere in functie de stocul disponibil .
**Acest aranjament contine flori de sezon , va rugam sa ne contactati telefonic inainte de comanda pentru a verifica disponibilitatea .
 

Pret: 165.00 Lei  ( € 39.60 )

 

 

+40763250666
 • Crini si Trandafiri Portocalii 

  140.00 Lei ( € 33.60 )
  Din florile Herei , adica crini , am compus acest aranjament din 6 trandafiri si 3 cupe de crin perfect pentru zeita din viata ta .
 •  
 • Cosulet cu Crini si Trandafirii 

  239.00 Lei ( € 57.36 )
  In acest frumos cosulet de nuiele, se imbina armonios 4 cupe de crini albi, 9 trandafiri albi si 4 lisianthus albe alaturi de verdele crud al frunzelor. Crinii si trandafirii albi semnifica puritate. Trimite acest frumos cosulet cu flori: crini si trandafiri, persoanei dragi prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro. Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 •   • PayPal