Cosulet Alb cu Trandafirii  

Cosulet Alb cu Trandafirii

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Detaliile produsului
Trandafirii albi au o culoare linistitoare, un parfum discret si o frumusete deosebita.

Toate aceste elemente sunt armonios combinate dand o imagine de ansamblu extrem de placuta diferentiind astfel trandafirii albi de celelalte flori.


Trimite acest minunat cosulet cu 19 trandafiri albi prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce.Cosuletul poate sa difere in functie de stocul disponibil.
 

Pret: 320.00 Lei  ( € 76.80 )

 

 

+40763250666
 • Cosulet in Culorile Toamnei 

  395.00 Lei ( € 94.80 )
  Intampina toamna cu acest superb cosulet de flori "Tomnatic", special creat pentru acest anotimp. Cosuletul de flori "Cosulet in Culori de Toamna" este compus din 25 trandafiri galbeni si portocalii, pentru cei care iubesc acest anotimp. Cosuletul cu trandafiri este potrivit pentru orice eveniment incununat de bucurie si zambete. Trimite acest elegant cosulet de trandafiri persoanei dragi prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care livreaza flori la domiciliu in aceeasi zi. Alaturi de superbul cosulet poti alege sa transmiti un mesaj si un cadou dulce de la floraria Flori la Cluj.ro.
 •  
 • Cosuletul Viselor 

  299.00 Lei ( € 71.76 )
  Trandafirii sunt florile cu cea mai mare incarcatura emotionala, cu mirosul cel mai puternic si placut, capabili de a transmite sentimente ce nu pot fi descrise prin intermediul cuvintelor. Toate aceste caracteristici le-au adus, pe merit, titlul de "Floarea Regina". Nici o alta floare nu transmite la fel de bine ca trandafirii sentimente puternice precum cel de iubire pura, gelozie sau iubire pasionala. Cosuletul impletit de nuiele, din care rasar 17 trandafiri galbeni, albi si roz, este perfect pentru a face o surpriza persoanei dragi. Trimite acest minunat cosulet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce. Cosuletul difera in functie de stocul disponibil.
 •  
 • Cosulet cu Trandafirii Albi si Portocali 

  330.00 Lei ( € 79.20 )
  Acest cosulet de flori, este alcatuit din 21 de trandafiri: trandafiri portocalii si trandafiri albi. Cosuletul cu trandafiri este perfect pentru a face o surpiza placuta persoanei dragi, prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro si cu siguranta rezultatul va fi unul plin cu bucurie si zambete. Cosuletul difera in functie de stocul disponibil.
 •   • PayPal
 
Copyright 2010-2022 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA