PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Coroane si Jerbe

Coroane si Jerbe de la Flori la Cluj
 • PayPal
 • Coroana cu Flori Galbene si Mov 

  200.00 Lei ( € 48.00 )
  Coroana funerara este compusa din irisi si garoafe este cea potrivita unui eveniment atat de trist, vestind un moment trist si ultim.
  Floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro este alaturi de tine si in astfel de momente de suferinta si trimite familiei persoanei dragi condoleante alaturi de jerba sau coroana funerara din flori naturale. Pentru aceasta coroana de flori sunt necesare 24 de ore de la executarea comenzii si pana la livrare. Coroana funerara din flori naturale are urmatoarele dimensiuni: lungime aproximativ 115 cm si latime aproximativ 40 cm.
 •  
 • Coroana din Flori Aurii 

  200.00 Lei ( € 48.00 )
  Un elogiu adus persoanei dragi.
  O coroana funerara din flori naturale in care garoafele sunt menite sa rememoreze chipul drag.
  Fiti alaturi de persoana draga pe ultimul drum trimitand aceasta coroana de flori prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro.
  Pentru aceasta coroana de flori sunt necesare 24 de ore de la executarea comenzii si pana la livrare. Coroana funerara are urmatoarele dimensiuni: lungime aproximativ 115 cm si latime aproximativ 40 cm.
 •  
 • Coroana Rosie 

  200.00 Lei ( € 48.00 )
  O coroana in care predomina rosul va fii intotdeauna cea mai buna alegere pentru a conduce persoana draga pe ultimul drum.
  Pentru a fii alaturi de persoana draga pe ultimul drum floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro este alaturi de tine si trimite familiei persoanei dragi condoleante alaturi de jerba sau coroana funerara din flori naturale.
  Pentru aceasta coroana funerara sunt necesare 24 de ore de la executarea comenzii si pana la livrare.
  Coroana funerara din trandafiri are urmatoarele dimensiuni: lungime aproximativ 115 cm si latime aproximativ 40 cm.
 •  
Copyright 2010-2019 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA