Esti aici:»

Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA

»

PRODUSE

»

Crini

»

Buchet 7 Crini Delicati

 
Buchet 7 Crini Delicati  

Buchet 7 Crini Delicati

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Crinul este la randul sau o planta foarte frumos mirositoare, foarte colorata si des utilizata in buchetele de nunta.
Unii specialisti spun ca este cea mai veche floare cultivata de om, datand de cel putin cinci milenii, fiind chiar mai veche decat trandafirul.
Ca element decorativ, crinul apare pe obiectele de cult si pe podoabe, reprezentand in antichitate speranta, puritatea si triumful.
Impreuna cu trandafirul si cu laurul, era folosit la greci si romani pentru incununarea fruntilor invingatorilor.
Cateva milenii mai tarziu crinul a devenit simbolul regalitatii in Franta.

Pentru a te ajuta sa iti tratezi persoana iubita precum o regina, noi am creat acest buchet superb de 7 crini roz, presarat delicat cu floricele albe, si atent legati cu o fina panglica de saten roz.

Trimite acest buchet minunat, doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce.


Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza, aceasta putand fi achizitionata separat de pe site-ul nostru Flori la Cluj.ro
 

Pret: 220.00 Lei  ( € 52.80 )

 

 

+40763250666
 • Buchet Crini Regali 

  160.00 Lei ( € 38.40 )
  O zi speciala sau o zi obisnuita , nu poti da gres cu acest buchet din 5 crini .
 •  
 • Frumusetea Crinilor 

  151.00 Lei ( € 36.24 )
  In traditia crestina, crinul alb este floarea Fecioarei Maria. In iconografie, Arhanghelul Gavriil este prezentat aducandu-i un crin Fecioarei atunci cand o anunta ca Ea il va naste pe Hristos. Din acest motiv, in fata icoanelor ortodoxe sau a statuilor catolice reprezentand-o pe Sf. Maria, credinciosii aduc, drept ofranda, crini albi. Florile albe ale crinilor simbolizeaza puritatea, inocenta, respectul, admiratia. De aceea noi am creat acest minunat buchet de 7 crini albi, care vor inflori in sufletul persoanei dragi numai dragoste pura si inocenta si respectul cuvenit. Trimite acest elegant buchet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro , care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce. Imaginea este cu titlu de prezentare si nu contine vaza, aceasta putand fi achizitionata de pe site-ul nostru Flori la Cluj.ro
 •  
 • Crini si Trandafiri Portocalii 

  140.00 Lei ( € 33.60 )
  Din florile Herei , adica crini , am compus acest aranjament din 6 trandafiri si 3 cupe de crin perfect pentru zeita din viata ta .
 •   • PayPal