Buchet 15 Garoafe  

Buchet 15 Garoafe

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

  • Momentul din zi pentru livrare

  •  
  • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
In limbajul victorian al florilor , garoafa este daruita unei femei ca un simbol al norocului.O garoafa de culoare rosu deschis semnifica admiratia , iar una rosu inchis , dragostea si afectiunea. Garoafele albe sunt un simbol al puritatii , iar cele impestritate cu mai multe culori , reprezinta regretul de a nu a avea o dragoste impartasita.
De aceea noi am creat acest buchet de 15 garoafe rosii, care vor aduce persoanei dragi, mult noroc, dragoste si afectiune din partea ta.
Trimite acest minunat buchet de garoafe persoanei dragi, doar prin intemediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce.


Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza, aceasta putand fi ahizitionata din sectiunea " Cadouri " a site-ului nostru .
 

Pret: 200.00 Lei  ( € 48.00 )

 

 

+40763250666
  • Garoafe Roz si Albe 

    135.00 Lei ( € 32.40 )
    La loc de cinste in civilizatia veche greaca , garoafele au devenit un simbol al romanilor in perioada de glorie a imperiului.Ele erau cunoscute si sub numele de "florile lui Jupiter" , unul dintre cei mai admirati zei romani. Noi am creat acest super buchet compus din 25 garoafe albe si roz, presarate cu floricele albe decorative si invelite in verdele crud al frunzelor, pentru ca tu sa iti tratezi persoana iubita precum o zeita. Trimite acest buchet doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro, care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce.
  •    • PayPal