7 Trandafiri Roz  

7 Trandafiri Roz

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

  • Momentul din zi pentru livrare

  •  
  • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Pentru a face o surpriza placuta persoanei dragi floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro trimite pentru tine acest superb buchet de trandafiri roz.
Buchetul de flori este compus din 7 trandafiri roz, ce vor aduce cu siguranta un zambet pe fata persoanei dragi si cu siguranta nu te va uita.
Alaturi de buchetul de trandafiri poti transmite mesajul dorit cu floraria online Flori la Cluj.ro

Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza aceasta poate fi achizitionata din sectiunea "Cadouri" a site-ului nostru .
 

Pret: 120.00 Lei  ( € 28.80 )

 

 

+40763250666
  • Femininul Roz 

    170.00 Lei ( € 40.80 )
    Rozul este o “specie” de rosu dar datorita multiplelor asocieri de culoare (la rosu) care pot duce la culoarea roz se delimiteaza ca o culoare distincta asemenea auriului si argintiului. Roz este culoarea sanatatii si este asociat si cu feminitatea, prospetimea, primavara, jocurile dragostei, afectiunea, gentiletea. De asemenea se considera ca alunga starile negative si calmeaza, cei care plac culoarea roz devenind asemenea ei, persoane placute, gata de a face tot posibilul pentru liniste, gratie si beatitudine. In plus gasesc intotdeauna resursele necesare de a vedea lumea intr-o aura pozitiva sau, cel putin, de a zambi macar pentru a nu plictisi pe cei din jur, mai ales pe cei care nu ii cunosc. Acest buchet de flori rafina, compus din 5 trandafiri, 5 garoafe si 7 alstrooemerii toate fiind de culoarea roz, ceea ce face din acest buchet, unul special pentru ati dovedi sentimentele. Trimite acest rafinat buchet roz doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce. Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza, aceasta putand fi achizitiomata separat de pe site-ul nostru Flori la Cluj.ro
  •    • PayPal
 
Copyright © 2010-2022 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA