3 Trandafiri Rosii  

3 Trandafiri Rosii

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

 • Momentul din zi pentru livrare

 •  
 • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Vrei sa faci un cadou persoanei iubite, dar bugetul nu iti permite prea multe? Acest buchet de 3 trandafiri rosii, este cadoul ideal , menit sa aduca un zambet.

Trimite acest buchet frumos de trandafiri prin floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro


Imaginea este cu titlu de prezentare si nu contine vaza , acesta poate fi achizitionata din sectiunea "Cadouri" s site-ului nostru.
 

Pret: 75.00 Lei  ( € 18.00 )

 

 

+40763250666
 • 7 Trandafiri Roz 

  120.00 Lei ( € 28.80 )
  7 trandafri in culorile dragostei .
 •  
 • Trandafiri si Garoafe 

  208.00 Lei ( € 49.92 )
  Buchet de flori alcatuit din 9 trandafiri si 10 garoafe roz, o bucurie pentru cea care il va primi. Florile ne permit in general sa ne exprimam sentimentele; garoafele semnifica fidelitate fara sfarsit iar trandafirii roz - iertare si prietenie... Buchetul de flori reprezinta o combinatie superba de culoare, intre verdele frunzelor si rozul garoafelor si trandafirilor ce rasar printre frunze...aceste flori vor fi departe de aduce vreun ghinion...ci, cu siguranta, fericire si incantare. Bucuria si delicatetea garoafelor si a trandafirilor va fi transmisa cu siguranta persoanei care le va primi. Floraria online din Cluj, Flori la Cluj.ro te ajuta sa creezi un moment special persoanei iubite si trimite acest superb buchet de garoafe si trandafiri alaturi de un mesaj si un cadou dulce.
 •  



 • PayPal
 
Copyright 2010-2021 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA