Pink Memories  

Pink Memories

 

Availability

In stock

Choose quantity

Choose size

  • Time of day for delivery

  •  
  • Day to deliver

price: 5.00 Lei
 
Buy this product along with:
 
Product details
To make a nice surprise to your lovely person the online florist from Cluj, Flowers in Cluj.ro send for you this gorgeous yellow roses bouquet.
The flowers bouquet is made from 7 pink roses that will be bring certainly to your lovely person a large smile and she certainly "don't forget you".
Next to the roses bouquet you can send also a sweet gift or a message.

The image is with presentation title and didn't contain the vase.
 

Price: 120.00 Lei  ( € 28.80 )

 

 

+40763250666
  • Feminine Pink 

    170.00 Lei ( € 40.80 )
    Rozul este o “specie” de rosu dar datorita multiplelor asocieri de culoare (la rosu) care pot duce la culoarea roz se delimiteaza ca o culoare distincta asemenea auriului si argintiului. Roz este culoarea sanatatii si este asociat si cu feminitatea, prospetimea, primavara, jocurile dragostei, afectiunea, gentiletea. De asemenea se considera ca alunga starile negative si calmeaza, cei care plac culoarea roz devenind asemenea ei, persoane placute, gata de a face tot posibilul pentru liniste, gratie si beatitudine. In plus gasesc intotdeauna resursele necesare de a vedea lumea intr-o aura pozitiva sau, cel putin, de a zambi macar pentru a nu plictisi pe cei din jur, mai ales pe cei care nu ii cunosc. Acest buchet de flori rafina, compus din 5 trandafiri, 5 garoafe si 7 alstrooemerii toate fiind de culoarea roz, ceea ce face din acest buchet, unul special pentru ati dovedi sentimentele. Trimite acest rafinat buchet roz doar prin intermediul florariei online din Cluj, Flori la Cluj.ro care poate fi insotit de un mesaj si un cadou dulce. Imaginea este cu titlul de prezentare si nu contine vaza, aceasta putand fi achizitiomata separat de pe site-ul nostru Flori la Cluj.ro
  •    • PayPal
 
Copyright © 2010-2022 Flori la Cluj.ro - Fresh flowers and gifts with delivery in same day in Cluj Napoca and Timisoara.

Smart Delivery SRL is notified like personal data operator to  ANSPDCP with Nr.18996

Online Dispute Resolution    ANPC - SAL

We deliver flowers in Cluj Napoca and Timisoara within 2 hours after you're payment confirmation directly from our workshop.In contrast to other online florists from Cluj Napoca and Timisoara, we do not use intermediaries. If you want to send flowers in others locality from Cluj and Timis country you can required this and we delivery you're flowers surcharge.


 


Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA