3 Anthurium Verde  

3 Anthurium Verde

 

Disponibilitate

In stoc

Alege cantitatea

Alege marimea

  • Momentul din zi pentru livrare

  •  
  • Alege data de livrare

pret mesaj: 5.00 Lei
 
Alege sa cumperi acest produs impreuna cu:
 
Detaliile produsului
Planta ANTHURIUM este decorativa prin florile sale delicate, de asemenea culoarea florilor poate varia de la verde deschis, oliv, pana la verde inchis, stralucitor. Un lucru interesant este ca frunzele sunt unice pentru fiecare planta. Primavara, la unele varietati frunzele sunt deschise la culoare sau au tente rosiatice, dar in timp acestea se inchid, ajungand la maturitate sa aiba o nuanta verde inchis (culoarea initiala se mai pastreaza numai pe tulpini si petiol).

Noi am creat un buchet unic din 3 anthurium verde si frunze de aspidistra pentru a face un cadou exceptional unei persoane apropiate .

Pentru ai oferi un cadou complet poti adauga langa acest buchet o vaza de sticla , un ursulet dragalas de plus sau o cutie de praline din ciocolata .

** Acest buchet contine flori de sezon , va rugam sa ne contactati telefonic inainte de comanda pentru a verifica disponibilitatea !!!
 

Pret: 101.00 Lei  ( € 24.24 )

 

 

+40763250666  • PayPal
 
Copyright 2010-2022 Flori la Cluj.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi in Cluj-Napoca si Timisoara.

SC Smart Delivery SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP
cu Nr.18996 ANPC.

Efectuam livrari de flori in Cluj-Napoca si Timisoara in maxim 3 ore de la confirmarea platii, direct din atelierul nostru, fata de alte florarii online din Cluj-Napoca sau Timisoara, nu folosim intermediari. La cerere si contra cost livram flori si in localitatiile din judetul Cluj sau Timis.

Acasa la Florarie online Cluj-Napoca - Flori online - Livrare GRATUITA